Vrijwilligers gezocht!

kliklogo_GSTNa jaren van afwezigheid heeft Olympia dit jaar weer een eigen thuistoernooi; ’t Goudsche Stroopwafel Toernooi. Een toernooi voor de D, E en F-teams. Naast Olympia (zie onderstaand lijstje met de Olympia-teams) doen diverse verenigingen mee, totaal 48 teams van 12 verenigingen uit Gouda en de regio. Kijk voor meer informatie op de speciale toernooiwebsite.

Vele handen maken licht werk gaat het spreekwoord en niets is minder waar! Met dit inschrijfformulier kun je je opgeven om op één of beide dagen ‘t Goudsche Stroopwafel Toernooi te helpen. Er zijn diverse werkzaamheden en momenten dat je ons kunt helpen. Zie hiervoor het inschrijfformulier. De deelnemende kinderen van ‘t Goudsche Stroopwafel Toernooi zullen je dankbaar zijn. Schrijf je nu in en dan zien wij jullie graag op 5 en/of 16 mei!

Het wordt een toernooi dag vol met activiteiten. Zo organiseren wij 4×4 mix games, is er een siroopwafelbakker en, om dat er weer af te springen,  is er voor de spelers en hun broertjes of zusjes een springkussen. En op 16 mei spelen, na het toernooi, het 1e en het 2e hun laatste competitiewedstrijd.

Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie een mail sturen naar info@stroopwafeltoernooi.nl of iemand van ‘t Goudsche Stroopwafel Toernooi team langs de lijn aanschieten.

Arjan van der Put / Eddie Rouwendal / Jos Reuvers / Menno Borst / Mirjam van Huffelen / René Boot / Ron Nutbey / Rutger van der Kamp / Severt van der Stad / Stephan Bollen

Olympia teams