En de winnaars zijn (E-F toernooi)

De eerste toernooi dag van het stroopwafeltoernooi was overladen met mooi weer en is fantastisch verlopen.

Voor zowel het F toernooi in de ochtend als het E toernooi in de middag hadden we twee poules. Er waren dus in totaal vier wisselbekers te vergeven.

In de F poule categorie A/B was het Stolwijk F3 die de felbegeerde wisselbeker mee naar huis mocht nemen. De verliezend finalist, dus op de tweede plek, was Gouda F2. De strijd om de derde plek ging tussen BeFair F3 en Olympia F7. BeFair F3 trok aan het langste eind en nam de beker voor de derde plaats mee naar Waddinxveen.

In F-poule categorie C/D was het ONA F5 die de eerste plaats wist te bemachtigen en de wisselbeker mee mocht nemen. De verliezend finalist was het thuisspelende Olympia F5 en daarmee dus de tweede plek veroverde. De troostfinale in deze poule ging tussen Stolwijk MF5 en Haastrecht F4. Haastrecht F4 wist de derde plek te bemachtigen in deze poule.

In de middag stond het E-toernooi op het programma. Ook hier waren twee poules. In de A/B poule ging de finale tussen Olympia E3 en DONK E2, na een gelijkspel in de finale moesten er pingels worden genomen, DONK kwam hier als gelukkige winnaar uit de bus, de wisselbeker ging dus mee naar de Nieuwe Donkstraat. De 3e en 4e plek in deze poule werd uitgevochten door Olympia E4 en Stolwijk E3, Olympia E4 wist de 3e plek te pakken door een 2-0 winstpartij.

In poule C/D van de E pupillen was het Haastrecht E4 die eerste werd en de wisselbeker wist te winnen! Haastrecht was te sterk voor Be Fair E6 die daarom tweede werd! De troostfinale in deze poule ging tussen Groeneweg E6 en DONK E3, hier kwam DONK als sterkste uit en pakte zo de derde plaats.

Alle wisselbekerwinnaars van harte gefeliciteerd. Zorg goed voor de wisselbeker want in 2017 moet jullie vereniging hem verdedigen. Als jullie vereniging hem drie keer wint mag de vereniging hem in bezit houden!

Iedereen bedankt voor de deelname en tot volgend jaar!