En de winnaars zijn (D-toernooi)

Ook het eerste Stroopwafeltoernooi voor de D jeugd was een groot succes! Gelukkig waren er geen afzeggingen voor de D jeugd en konden we dus zoals gepland aanvangen.

Na de gezellige centrale warming up in de miezer regen, wat de pret niet kon drukken, starten de eerste wedstrijden en de Mix Games. Bij de Mix Games was het direct erg druk en kostte het aardig wat moeite om deze drukte te kanaliseren. Nadat de Mix Games eenmaal gestart waren en het concept bij iedereen duidelijk was begon het goed te lopen, de kinderen waren erg enthousiast en het sportieve karakter van het voorstellen aan elkaar en een blauwe kaart kunnen verdienen sprak ze zeker aan, de kinderen deden hun best om zo sportief mogelijk met elkaar om te gaan maar ook waren ze allemaal wel gebrand om als eerste de twee doelpunten te maken.

Het D toernooi was in vier poules verdeeld. Poule A / B / C en D. De teams van poule A en B die nummer één en twee werden in hun eigen poule werden in de finale aan elkaar gekoppeld. Zo ook in poule C en D.

Stroopwafeltoernooi 2016 D-junioren - 26De finale van Poule A/B ging uiteindelijk tussen Jodan Boys Da en Jodan Boys Db, uiteindelijk won Jodan Boys Da met 2-1 en mochten zij de felbegeerde wisselbeker meenemen! De troostfinale in poule A / B ging tussen  Olympia D3 en ONA D4, Olympia D3 wist de derde plek te veroveren.Laura Werger

Stroopwafeltoernooi 2016 D-junioren - 28Van Poule C / D ging de finale tussen CVC D3 en Olympia D6, in een zeer spannende wedstrijd bleef het lang 0-0 maar een paar minuten voor het eindsignaal was het CVC die wist te scoren, vlak daarna volgde 2-0, dat was ook de einduitslag en CVC mocht dus de wisselbeker in ontvangst nemen bij de prijsuitreiking. Deze troostfinale ging tussen Olympia D5 en Moordrecht D4, hier wist Olympia D5 te winnen met 4-1 en kwam daardoor op de derde plek terecht, Moordrecht werd uiteraard vierde.

De prijsuitreiking werd gedaan door de trotse wethouder van Sport, Laura Werger.

Nadat de prijsuitreiking afgerond was en alle teams klaar waren gingen de meiden van Jodan Boys op jacht naar de door hun felbegeerde Stroopwafeltoernooi vriendschapsbandjes.

GST bandjesAl met al weer een geslaagd toernooi, wij hopen volgend jaar iedereen weer net zo enthousiast terug te zien en de winnaars uiteraard met wisselbeker!