De eerste dag zit erop

De eerste dag zit erop. Heel mooi weer en bijna allemaal lachende koppies… Ik, als toernooi-fotograaf, heb heel veel foto’s gemaakt waarvan sommige, al zeg ik het zelf, erg goed gelukt zijn. Al deze foto’s kan ik niet allemaal bewerken en op de website plaatsen. Denk maar eens aan de vakantievideo van de buren 😉 . Wat ik wel kan doen is de ruwe foto’s beschikbaar maken zodat u zelf kunt zien of uw zoon of dochter op een foto staat die u graag wilt bewaren.

Voor 5 mei heb ik twee albums aangemaakt, eentje voor de F-junioren en eentje voor de E-junioren. Als u op de link klikt wordt het album direct geopend. Als u op een foto klikt wordt deze groot getoond, rechtboven bij de drie puntje (…) vindt u een download mogelijkheid. Verder zijn er door onze verenigingsfotograaf in de ochtend foto’s genomen. Deze staan op de Facebook pagina van Olympia.

Mocht u de foto’s voor andere doeleinde gebruiken dan privé wil ik u nog wel wijzen op de gebruiksvoorwaarden van de foto’s waarin naamsvermelding gevraagd wordt en dat de foto’s niet voor commerciële doeleinde gebruikt mogen worden.